workshops

Engels geven op de basisschool!

Aanbod: wij verzorgen studiedagen en workshops voor scholen in het basisonderwijs. Onze studiemiddagen zijn naast inspirerend ook direct toepasbaar in de praktijk.

Onderwerpen:

hoe verbeter je de aansluiting met het v.o.?

 hoe kan je lees-, luister-, spreek- en schrijfvaardigheid verbeteren?

  • hoe kies je van een nieuwe Engelse lesmethode
  • hoe kan je lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheid verbeteren?
  • plusleerlingen naar een hoger niveau helpen met Engels
  • hoe verbeter ik het eigen leerproces van de leerlingen en voor de lessen die ze volgen

Over ons :  wij verzorgen al meer dan 7 jaar buitenschoolse cursussen Engels voor basisscholen in Gorinchem, Barendrecht en omgeving.

Al onze docenten hebben ervaring in het en basis- en voortgezet onderwijs.

Ook geven we workshops.

Wij verzorgen ook incompany trainingen voor bedrijven.

Werkt u op internationaal niveau binnen Europa of ver daarbuiten? Dan is een goede beheersing van de Engelse taal van groot belang. Met deze wereldtaal opent u deuren binnen de internationale zakenmarkt. Niet alleen in het buitenland heeft u het Engels nodig, ook in Nederland zijn bedrijven gevestigd waar enkel Engels wordt gesproken. Een reden te meer om een training zakelijk Engels voor u of uw collega(‘s) te starten.

Alle trainers van Xtra English4kids zijn native speakers en beschikken eveneens over ervaring in het bedrijfsleven zelf. Zij staan u graag bij om uw zakelijk Engels te verbeteren binnen uw vakgebied en specifiek voor uw functie. Al onze trainingen zijn maatwerk en stemmen we af op uw leerdoelen: van onderhandelen tot het opstellen van e-mails of rapporten.

Tijdens een intake bepaalt onze trainer het instapniveau en worden uw wensen voor de inhoud van de taaltraining in kaart gebracht. Hiermee ontwikkelt Xtra English4kids een lesprogramma voor u op maat zodat u heel gericht aan de slag kunt. Het programma kan in de loop van de training worden bijgesteld als daar behoefte aan is.

Wij bieden ook specialistische trainingen aan buiten onze taaltrainingen:

Xtra English4kids verzorgt de taaltrainingen bij uw bedrijfslocatie, bij onze trainingsruimtes of live online. Wij geven de trainingen overdag tijdens kantoortijden, ook eventueel in de avonduren of zelfs in het weekend. Wij bieden individuele, duo en groepstrainingen aan.

Contact: neem contact met een van onze medewerkers: 06- of mail naar info@xtraenglish4kids.com

file:///D:/studiedag/my-new-template%20versie%204.html